Getuigen gezocht van ernstige aanrijding

Nieuw-Vennep – De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval dat donderdagochtend op de Hoofdweg plaatsvond rond 08.45 uur. Bij dit ongeval raakte een motorrijder ernstig gewond.

Rond 08.45 uur kwam bij de meldkamer van politie de melding binnen van een ernstige aanrijding tussen een vrachtwagen en een motor. De hulpverleningsdiensten zijn direct ter plaatse gegaan en de Hoofdweg nabij de Valutaweg werd enige tijd afgesloten voor het verkeer in verband met onderzoek.

De motorrijder, een 25-jarige Amsterdammer, werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur is door de politie meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De verkeersongevalsanalisten hebben een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van deze aanrijding.

Getuigenoproep
Heeft u donderdagochtend rond 08.45 uur iets van deze aanrijding op de Hoofdweg nabij de Valutaweg in Nieuw-Vennep zien gebeuren?

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook