Getuigen gezocht van poging brandstichting Hoofddorp

Hoofddorp – De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een brandstichting bij een woning aan de Waterwolf.

In de nacht van woensdag op donderdag werden bewoners aan de Waterwolf opgeschrikt door een brandend voorwerp in de carport bij de woning. Onbekenden hebben hier vermoedelijk rond 04.15 uur geprobeerd om brand te stichten. De eigenaar van de woning had dit gelukkig snel door en wist de brand op tijd te doven. De  politie heeft buurtonderzoek verricht en de recherche heeft een onderzoek ingesteld. Onbekend is op dit moment wat het motief is voor deze brandstichting.

De politie is op zoek naar mensen die in de nacht van woensdag 10 juni op donderdag 11 juni tussen 04.00 en 04.30 uur één of meerdere verdachte personen hebben gezien in de omgeving van de Waterwolf.

Vragen aan het publiek
* Heeft u iets verdachts gezien dat met bovenstaand incident te maken kan hebben?
* Heeft u overige informatie?

Getuigen kunnen zich melden bij telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op tel.nr. 0800-7000 óf via een tipformulier onderaan dit persbericht. Vermeldt u er a.u.b. zaaknummer 2020118825 bij; dank u wel!

Tipformulier

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook