Getuigenoproep Automobilist klapt op steen

Regionaal – Getuigenoproep Politie; Op zondag 26 augustus 2018 omstreeks 01.00 uur vond er een vernieling plaats op de Ruishornlaan in Lisse vlakbij het pompstation Esso.

Op de rijbaan was een langwerpige tegel rechtop gezet waardoor een automobilist er bovenop klapte. Een behoorlijk schade als gevolg.

De tegel bleek een marmer-achtige natuursteen te zijn. Na dat de auto op de steen klapte is door een getuige gezien hoe een 6 tal jongeren wegrenden in de richting van de rotonde Ruishornlaan met de Uitermeer in Lisse. Daar zijn de jongeren de wijk in gerend. Helaas zijn deze jongeren niet meer aangetroffen.

Gezien de gevaarzetting van deze ‘grap’ zijn we uiteraard zeer benieuwd wie dit gedaan heeft. Ook de eigenaar van de auto zou graag de kosten willen verhalen op de daders. De eigenaar zal aangifte doen van vernieling.

Heeft u rond genoemd tijdstip de daders gezien of wellicht ergens zien rennen? Heeft u mogelijk een verhaal gehoord met betrekking tot deze ‘grap’? Mist u een natuurstenen plaat zoals op de foto’s te zien is? Mogelijk uit een voortuin weggenomen?

Alle informatie is uiteraard welkom via 0900-8844. Kent u mogelijk de daders? U kunt dan ook via Meld Misdaad Anoniem informatie doorgeven via 0800-7000.

De zaak is bekend onder registratienummer 2018231289 (MvM)

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook