Getuigenoproep bedreiging en beroving

Hoofddorp – Zaterdagavond werd een 17-jarige jongen uit Haarlem tussen 23.10 en 23.50 uur beroofd van zijn geld.

Het slachtoffer was met een aantal vrienden vuurwerk aan het kijken op een veldje vlakbij de Bosweg. Zij werden op een gegeven moment aangesproken door twee mannen. Een van hen pakte de 17-jarige jongen beet en vroeg wie van hen het meeste geld bij zich had. Het slachtoffer werd meegenomen en bedreigd. Hij moest onder dwang pinnen. Dit mislukte bij een aantal pinautomaten maar uiteindelijk lukte dit bij eentje aan het Muiderbos wel. De jongens gingen er nadat ze het geld hadden buitgemaakt vandoor richting de rotonde bij het Liesbos.

De politie wil graag getuigen spreken die meer kunnen vertellen over deze beroving. Het slachtoffer is onderweg van het veldje waar hij vuurwerk aan het kijken was naar het pinnen een groepje van tien mannen tegengekomen die vroegen wat er aan de hand was. Een van hen heeft één van de daders gesproken die aangaf dat hij het slachtoffer aansprak omdat hij hen uitlachte.

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

Bron: politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook