Getuigenoproep steekincident Hoofddorp

Hoofddorp – De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar een steekincident dat in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 juni plaatsvond in Hoofddorp.

Laatste update:

In die zondagnacht 24 juni heeft zich een situatie voorgedaan rond 02.00 uur in de omgeving van winkelcentrum ’t Paradijs, waarbij een 16-jarige jongen gewond raakte. Deze 16-jarige Hoofddorper liep een steekwond op en moest voor behandeling hiervoor naar het ziekenhuis. De recherche heeft een onderzoek gestart naar dit geweldincident. De recherche is hierbij echter nog op zoek naar mensen die hiervan getuige zijn geweest, omdat nog steeds niet duidelijk is, wat zich heeft afgespeeld.

Getuigenoproep

Heeft u iets gezien van dit incident in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 juni tussen 01.30 en 02.15 uur in de omgeving van winkelcentrum ’t Paradijs in Hoofddorp? Of heeft u andere informatie die de recherche kan helpen bij het opsporen van de dader? Belt u dan s.v.p. met de recherche in Haarlem via tel.nr. 0900-8844. U kunt uw informatie ook delen via een contactformulier op internet.
Vermeldt u dan s.v.p. het referentienummer 2018118521 erbij.

Bron: Politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook