Gewapende straatroof in Hoofddorp

Hoofddorp – Een 18 jarige inwoner uit Zwanenburg is in de nacht van maandag op dinsdag beroofd op het Simonszand in Hoofddorp. Hij trof even na middernacht twee ongeveer 19-jarige jongens aan langs de waterzijde aan die straat, die hem bedreigden met een mes.

De inwoner uit Zwanenburg voelde zich genoodzaakt om zijn jas af te staan. De verdachten renden vervolgens weg in de richting van de Waddenweg. Zij voldoen aan het volgende signalement: mannen van ongeveer 19 jaar, licht getint uiterlijk met donkerbruine ogen, gekleed in donkere sportkleding en een shawl voor het gezicht. Aan het slachtoffer is Slachtofferhulp aangeboden.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de beroving betrokken zijn dan horen wij dat ook graag. Dat kan ook anoniem, bel dan misdaad anoniem via  0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden. U kunt ze uploaden via dit dit formulier onder vermelding van 2020213568. 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook