Gewonde bij frontale aanrijding op Bennebroekerweg in Zwaanshoek

Zwaanshoek – Bij een verkeersongeval op de Bennebroekerdijk zijn dinsdagavond twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Rond kwart over acht vond de aanrijding plaats ter hoogte van de Laan van Westerhout.

Twee auto’s kwamen bij een wegversmalling frontaal met elkaar in botsing. Ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Een van de bestuurders moest door de hulpdiensten uit zijn wagen bevrijdt worden. Ambulancebroeders en brandweerlieden hebben het slachtoffer voorzichtig uit de auto gehaald en op een brancard gelegd.

Na de eerste zorg is hij met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer liep onder meer een gebroken kaak op. Het andere slachtoffer kon ter plaatse in de ambulance behandeld worden aan zijn verwondingen. Beide auto’s raakte door de aanrijding flink beschadigd en moesten worden weggesleept. Door het ongeval was de Bennebroekerweg in beide richtingen tussen de Deltaweg en de Spieringweg afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: Inter Visual Studio / Rowin van Diest

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook