Gezochte Bulgaar opgepakt bij paspoortcontrole op Schiphol

Schiphol – De Koninklijke Marechaussee heeft vanmorgen op Schiphol een 45-jarige Bulgaar opgepakt die gezocht werd voor onder andere witwassen en handel in verdovende middelen.

De man werd door marechaussees gecontroleerd bij een inreiscontrole op de luchthaven. Hieruit bleek dat hij internationaal gesignaleerd stond voor aanhouding en overlevering aan zijn land. De Marechaussee heeft de man ingesloten in afwachting van zijn mogelijke overlevering aan Bulgarije.

Grensbewakers van de Marechaussee op Schiphol hebben sinds 19 maart 2020, toen het inreisverbod van kracht werd, 50 mensen de toegang tot Nederland geweigerd. 37 van hen werden geweigerd vanwege het inreisverbod, 13 van hen voldeden niet aan voorwaarden voor binnenkomst.

Bron: Koninklijke Marechaussee

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook