Haarlemmermeer: 8 woninginbraken in één week

Haarlemmermeer – De politie van Haarlemmermeer liet gisteren per Twitter weten, dat er in de afgelopen week acht woninginbraken zijn gepleegd.

De meeste inbraken vonden plaats in Nieuw-Vennep, dit waren er 3. Op nummer 2 staan Badhoevedorp en Hoofddorp met 2 inbraken. Ook waren de criminelen actief in Rijsenhout en Zwanenburg.

Veelal waren de bewoners op vakantie toen de inbraak gebeurde. De inbrekers kwamen de woningen binnen door het zogenaamde cilindertrekken, waarbij het slot wordt geforceerd.

Wees alert als je nog op vakantie gaat is het advies van de politie. Laat je buren weten als je voor langere tijd afwezig bent.

 

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

 

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook