Haarlemmermeer Nieuwe wandel- en fietskaart door de polder

Haarlemmermeer – Wandelen en fietsen door de kernen van Haarlemmermeer wordt nu nog leuker! Er is een praktische fietskaart met een aantal fiets- en wandelroutes langs de vele bezienswaardigheden in de polder, zoals De Cruquius en de Ringvaart.

Er zijn in totaal 8 routes opgenomen met afstanden wisselend van 7 tot 30 kilometer, dus voor elk wat wils. De kortste route – 7 kilometer – kan worden gewandeld door het Haarlemmermeerse Bos. De 30 kilometer-route voert langs bloemen en fruit. Er is zelfs een 16 km-route waarbij historisch Haarlemmerliede wordt bezocht.

Gedeelte van de wandel- en fietskaart Haarlemmermeer.

Ophaaladressen

De nieuwe fiets- en wandelroutekaart is gemaakt door Citymarketing Haarlemmermeer en is gratis verkrijgbaar bij het VVV-informatiepunt in boekhandel Stevens (Hoofddorp), het raadhuis, verschillende locaties langs de fiets- en wandelroutes en de hotels. Ook is de kaart beschikbaar bij de afzetpunten van Nieuwsblad Haarlemmermeer.

IZI Travelapp

Wandelaars en fietsers komen sowieso goed in de polder aan hun trekken, want naast de nieuwe papieren kaart is er ook de IZI Travelapp. Via deze app zijn beschikbaar onder meer een Verborgen Kunst en Cultuurroute en een Haarlemmermeer Van Toen tot Nu-route. Speciaal voor kinderen is er de Dik Trom-speurtocht. Deze app is te downloaden in de App-store of de Google Play-store.

bron:haarlemmermeergemeente.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook