Haarlemmermeer oplichtster actief “de nieuwe buurvrouw”

Haarlemmermeer – In de gemeente Haarlemmermeer is een oplichtster actief die bij ouderen binnen probeert te komen door zich voor te doen als de nieuwe buurvrouw. Dit meldt de politie via Twitter.

De afgelopen maand sloeg de vrouw drie keer toe. Dit gebeurde twee keer in Badhoevedorp en eenmaal in Nieuw Vennep. Zij belde aan bij bejaarde inwoners van deze plaatsen met het verhaal dat ze de nieuwe buurvrouw was.

De politie adviseert ouderen te waarschuwen voor dit soort praktijken en erover te praten met bijvoorbeeld je (groot)ouders. Je kunt met hen onze tips om babbeltrucs te voorkomen bespreken.

bron: Politie Haarlemmermeer

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook