Haarlemmermeer Run op 2 september

Zondag 2 september is de 14e editie van de Haarlemmermeer Run.

Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 5 km, 10 km of de halve marathon van 21 km. Voor kinderen is er een jeugdloop van 1,2 km.

Locatie routebeschrijving
Het evenement vindt plaats in en rond honkbalstadion van de Hoofddorp Pioniers. Bij het honkbalstadion zelf kunt u niet parkeren. U kunt uw auto bij het naburige Sportcentrum Koning Willem Alexander (SKWA) kwijt. Er is een speciale looproute naar het stadion. Het stadion is het beste te bereiken op de fiets, dat is natuurlijk direct een mooie warming-up.

Er zijn kleedruimtes beschikbaar en deelnemers kunnen hier gratis een sportmassage krijgen. Inschrijven kan tot maandag 20 augustus.

Meer informatie via onderstaande link

bron: haarlemmermeerrun.nl.

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook