Haarlemmers aangehouden voor inbraken

Haarlem – De politie heeft zaterdagochtend een 31-jarige en een 34-jarige Haarlemmer aangehouden nadat zij hadden ingebroken in een woning en twee schuurtjes aan het Ripperdapark.

Rond 06.50 uur zag een oplettende getuige twee mannen in de woning zag en alarmeerde de politie. Agenten troffen de Haarlemmers aan in de tuin en zagen hier ook inbrekerswerktuig liggen. De verdachten werden overgebracht naar het politiebureau en de politie startte een buurtonderzoek. Hierdoor ontdekten agenten dat er naast de woning, ook twee schuurtjes waren opengebroken. De eigenaren werden in kennis gesteld en hebben aangifte gedaan.

2018212981

Bron:politie.nl

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook