Hardrijder op de bon geslingerd scheurde met 181 km/u over 80 km-weg

Nieuw-Vennep Op donderdagmiddag hield de politie een snelheidscontrole op de N207 (Leimuiderweg) in Nieuw Vennep. Ter plaatse geldt een maximum snelheid van 80 km per uur.

In verband met de politieacties werd pas bekeurd vanaf 115 km per uur (35 km te snel). In totaal werd tegen zestien bestuurders opgetreden die werden geklokt met snelheden van 115 tot en met 133 km per uur.

De politie trof daarnaast nog vier bestuurders die sneller reden dan 130 km per uur. Dat is meer dan 50 km te snel. Zij moesten daarom hun rijbewijs inleveren. De snelste bleek (na aftrek van de correctie) zelfs 181 km per uur te rijden, ruim honderd kilometer te snel. Het was ook niet voor het eerst dat hij met een zeer hoge snelheid gepakt was. Vier jaar geleden was ook al zijn rijbewijs ingevorderd.

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

bron:politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook