Hechtenis verdachten (15) fatale roofoverval Hoofddorp 60 dagen verlengd

Foto’s: NieuwsFoto

Hoofddorp – De voorlopige hechtenis van de twee 15-jarige verdachten van de fatale steekpartij in Hoofddorp is door de Rechtbank Noord-Holland met 60 dagen verlengd. Dit liet het Openbaar Ministerie vanmiddag weten via Twitter.

De twee 15-jarige jongens werden aangehouden voor hun mogelijke betrokkenheid bij de steekpartij bij een geldautomaat bij winkelcentrum Toolenburg op 16 december j.l.. Hierbij kwam een 64-jarige man om het leven.

Eerder werd ook een 16-jarige aangehouden wegens verdenking van betrokkenheid in de zaak. Deze jongen is geen verdachte meer. Het OM heeft de aanklacht tegen hem volledig geseponeerd.

Kopfoto: NieuwsFoto

Gerelateerde artikelen:

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook