Hennepkwekerij aangetroffen in Hoofddorp

Hoofddorp – Op donderdagmiddag deed de politie onderzoek in een woning aan de Sont in Hoofddorp. Hier werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. Er werden nog geen verdachten aangehouden.

De politie werd getipt door de woningstichting. Medewerkers hiervan stonden bij het pand en roken een onmiskenbare henneplucht. Ook de politie rook dat een hennepwalm uit de woning kwam. Nadat, bij afwezigheid van de bewoners, het slot uit de voordeur was gehaald, werd een onderzoek in het pand ingesteld. Hierbij werd een kwekerij en drogerij van hennep gevonden. In de kwekerij lagen vijfentwintig planten. Ook lagen er henneptoppen te drogen. Hierbij ging het om ongeveer anderhalve kilo.

De politie nam de hennep en de apparatuur uit de kwekerij (lampen, filters e.d.) in beslag.

Bij onderzoek bleek er geen sprake te zijn van diefstal van stroom.

Een verdachte kon nog niet worden aangehouden.

bron:politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook