Hennepkwekerij in verborgen ruimte

VijfhuizenN.a.v. anonieme melding hebben politieagenten vanmorgen een onderzoek ingesteld bij een woning in Vijfhuizen. Volgens de melding zou er een hennepkwekerij zitten.

In de woning troffen de agenten niets. Wel een ruimte waar er 1 had gezeten maar toch. Ze hadden het vermoeden dat er meer zat. Wat hun opviel, was dat een binnenmuur niet gelijk stond met de buitenmuur. Daar moest dus een ruimte achter zitten. Na wat geschuif met panelen ontdekten de agenten een deur. Dit bleek de toegang tot een een ruimte waar een kwekerij zat.

Enigszins geïrriteerd reageerde de eigenaar van de woning: “Jullie doen wel erg je best..”. Naast de kwekerij troffen de agenten ook een doos met henneptoppen. Deze zijn ook in beslag genomen.De man is aangehouden en de kwekerij is ontmanteld.

Melden heeft zin. Draagt u kennis van criminele activiteiten? Contact uw wijkagent. Anoniem kan ook via @meldmisdaadanoniem

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook