Hennepkwekerij ontdekt en meerdere wapens aangetroffen

Hoofddorp – De politie heeft woensdagavond 27 maart een hennepkwekerij ontdekt in een garagebox aan de Graan Voor Visch in Hoofdorp. Ook zijn er meerdere (vuur)wapens aangetroffen. Deze heeft de politie in beslag genomen en meegenomen voor onderzoek.

Rond 17:30 uur kreeg de politie een melding dat er een sterke henneplucht werd geroken aan de Graan Voor Visch. De agenten roken bij aankomst de sterke henneplucht. In de box trof de politie een henneptent en een voertuig aan. In het voertuig lagen meerdere wapens.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en de wapens zijn in beslag genomen. De Explosieve Opruimingsdienst heeft assistentie verleend in verband met de veiligheid. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

bron: Politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook