Het aanvragen en ophalen van paspoort op een paar dagen niet mogelijk

Haarlemmermeer – Het moet in heel Nederland gebeuren: de apparatuur voor het aanvragen en uitreiken van paspoorten en identiteitskaarten (ID-kaart) wordt vervangen. Dat is verplicht. Op de dag dat de apparatuur wordt vervangen, kunnen inwoners op die locatie geen paspoort of ID-kaart aanvragen of ophalen.

Vier locaties

De paspoortapparatuur wordt op de vier locaties van burgerzaken in Haarlemmermeer op verschillende dagen vervangen. Het overzicht is als volgt:

  • Donderdag 11 juli in het servicecentrum in Nieuw-Vennep
  • Vrijdag 12 juli in het raadhuis in Hoofddorp
  • Dinsdag 16 juli bij de gemeentebalie op Schiphol
  • Maandag 5 augustus in het servicecentrum in Halfweg.


Toch een paspoort aanvragen op één van deze dagen? Dat kan bij de andere balies.

Afhalen of thuisbezorgen

Wie een paspoort aanvraagt, kan het na vier werkdagen afhalen op dezelfde locatie als waar het document is aangevraagd. Laten thuisbezorgen kan ook. Het advies is om een afspraak te maken om een paspoort of ID-kaart aan te vragen. Dat kan via de website. Van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur kunnen inwoners ook zonder afspraak langskomen op het raadhuis of het servicecentrum.

bron:haarlemmermeergemeente.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook