Het is wéér raak: politie zoekt getuigen autobranden

Hoofddorp – In Hoofddorp heeft de zoveelste autobrand plaatsgevonden. Dit maal was het raak op de parkeerplaats van het Savelsbos.

Een getuige verklaarde dat hij tijdens een toiletbezoek een harde knal hoorde. Toen hij naar buiten keek, zag hij vlammen uit een voertuig slaan. Toen de politie ter plaatse was, bleek de auto al volledig uitgebrand. Door de brand raakte andere auto’s ook beschadigd.

Omdat afgelopen zondag rond het zelfde tijdstip ook een aantal auto’s in de brand hebben gestaan, gaat de politie uit van brandstichting. De politie verzoekt bewoners in de omgeving van Hoofddorp uit te kijken naar verdachte situaties. Ook komt de politie graag in contact met personen die  dinsdagnacht rond 03:30 in de omgeving van het Savelsbos iets verdachts hebben gezien.

Ziet je iets en vertrouwt je het niet? Bel meteen 112 en geef jouw melding door! Heb je iets gezien of weet je mogelijk wie deze branden heeft gesticht? Bel 0900 8844 of vul het digitale tipformulier in. Anoniem melden kan ook via Bel Misdaad anononiem via 0800 7000

bron:politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook