Het wordt prachtig strandweer de aankomende dagen

Schiphol – Het was de afgelopen dagen al lekker warm overdag, maar de aankomende dagen gaat het nog zonniger en wamer worden. Dit zegt Jan Visser, de weerman uit Noord-Holland. “We kunnen zelfs de 30 graden gaan aantikken”.

Volgens Visser kunnen we zelfs temperaturen van 30 graden gaan bereiken. Vanaf vandaag tot en met dinsdag wordt het tussen de 23 en 25 graden met daarbij vollop zon. Het weekend gaat zelfs nog beter worden. Zondag zijn temperaturen van 30 graden mogelijk.

Wel is er kans op onsweersbuien, maar die worden pas na het weekend verwacht. Na volgende week dinsdag zullen de temperaturen helaas weer achteruit gaan. Maar tot die tijd is het prachtig strandweer met daarbij een matig windje.

 

 

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook