Het wordt stil in de Dorpshuizen en wijkcentra

Haarlemmermeer – Alle recreatieve en ontmoetingsactiviteiten in de dorpshuizen en wijkcentra die Maatvast in Haarlemmermeer beheert exploiteert gaan voorlopig niet door.

Dat heeft de directie besloten. Het besluit is genomen met het oog op de senioren. Zij zijn extra kwetsbaar voor het coronavirus. De directie volgt hiermee de maatregelen die het kabinet heeft afgekondigd. Kwetsbare groepen wordt geadviseerd zo veel mogelijk thuis te blijven en sociaal contact te mijden. Maatvast beheert en exploiteert 24 dorpshuizen, wijkcentra en jongerencentra in de gemeente. De activiteiten van de jongerencentra gaan wel door.

Huisarts

Bezoekers en gebruikers die vragen hebben over deze maatregelen van de directie worden verwezen naar de beheerder van de locatie. De directie kondigt aan dat ze alle vragen die bij de beheerders binnenkomen maandag beantwoordt. Als er in een dorpshuis of wijkcentrum andere functies zijn ondergebracht, blijven deze wel gewoon bereikbaar.

Ook het dorpshuis in Abbenes, dat wordt bestierd door de dorpsraad, valt tot zeker 31 maart stil. Wel blijft de huisarts er zijn diensten draaien. https://www.stichtingmaatvast.nl/

Bron: Haarlemmermeergemeente

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook