Hond doodgereden in Zwanenburg, bestuurder meegenomen voor verhoor

Zwanenburg – Een hond is donderdagavond doodgereden bij een verkeersongeval in Zwanenburg. Even voor zevenen ging het mis op de Dennenlaan. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk maar de hond kwam onder het voorwiel van de wagen. Er werd ook een vrouw geraakt.

Meerdere agenten en de ambulancedienst kwamen ter plaatse om hulp te bieden. Een persvoorlichtster van de politie laat weten dat de hond het ongeval niet heeft overleeft. De vrouw is nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis maar is wel erg overstuur.

De politie heeft foto’s van de situatie gemaakt en het rijbewijs van de man ingenomen. Een agent heeft de wagen van de man geparkeerd en de bestuurder zelf is met een politiewagen mee naar het bureau genomen voor een verklaring wat er nou precies gebeurd is.

Foto credit: Inter Visual Studio / Michel van Bergen

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook