Hoofddorp auto op de A4 onderschept door de politie

Hoofddorp – Afgelopen nacht om 02:15 heeft de politie op de A4 ter hoogte van Hoofddorp,een auto van de weg geplukt. In de auto zaten 3 personen waarvan er eentje bij de politie geregisteerd stond vanwege wapenbezit.

Afgelopen nacht tijdens een kentekencontrole op de A4, kreeg de politie een melding bij een auto. De auto stond geregistreed in de centrale database. In de auto zaten in totaal 3 personen. Bij één van de personen was pasgeleden een vuurwapen gevonden.

De bestuurder had geen rijbewijs. Ook bleek dat auto technisch niet in orde was, de banden waren profielloos. Bij verder controle van het voertuig vond de politie een mes. Voor beide feiten is er een proces-verbaal opgemaakt en het mes is in beslag genomen. De auto mocht van de politie niet verder rijden.

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook