Hoofddorp Man op heterdaad betrapt

Hoofddorp – De politie heeft woensdagavond een 30-jarige man zonder vast woonadres aangehouden. De man werd op heterdaad betrapt toen hij uit een winkel aan de Willem Brocadesdreef kwam rennen.

Rond 22.15 uur belde een medewerker van de winkel de politie omdat hij een onbekende man uit het pand zag rennen. Ook wist de getuige te vertellen dat de man ervandoor ging in de richting van de Paralellaan en gaf zijn signalement door. De gealarmeerde agenten troffen op de Paralellaan een man aan die voldeed aan het signalement. De man werd in de kraag gevat en een tas die hij bij zich had, werd doorzocht. Hier zaten goederen in die afkomstig waren uit de winkel aan de Willem Brocadesdreef. Hierop werd de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Bron: politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook