Hoofddorper aangehouden voor bedreiging 14 jarige

Hilversum – Drie jongeren zijn dinsdag 19 november aangehouden omdat zij verdacht worden van het bedreigen van een 14-jarige jongen.

De jongen was bij een supermarkt geweest en toen hij naar buiten liep, liepen drie jongens achter hem aan. Op het parkeerterrein aan de Lorentzweg werd de jongen aangesproken door een van de jongens. Hij bedreigde het slachtoffer met een mes.

De andere twee jongens kwamen erbij staan. Daarna liep het drietal weg. De jongen heeft aangifte gedaan en na onderzoek heeft de politie drie verdachten van 16 en 19 jaar uit Hilversum en Hoofddorp aangehouden. Het drietal zit vast voor verhoor.

Bron: Politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook