Hoofddorper verdacht van betrokkenheid gewapende overval in Oostzaan

Oostzaan – Dinsdagavond rond 21:50 uur zijn een 18-jarige man uit Hoofddorp en een 19-jarige man uit Amsterdam aangehouden op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp.

Zij reden in de auto die maandag bij de overval in Oostzaan was ontvreemd. De twee verdachten zijn vastgezet en hun betrokkenheid bij de overval wordt onderzocht.

Rond 17.15 uur kreeg de politie een melding dat er een gewapende overval had plaatsgevonden in een kamer van een hotel aan het Westeinde in Oostzaan. Het slachtoffer moest onder bedreiging van een vuurwapen zijn persoonlijke goederen afgeven en is daarna vastgebonden. Het slachtoffer raakte bij de overval niet gewond.

Rond 18.45 uur heeft de politie een 18-jarige vrouw uit Amsterdam en een 19-jarige vrouw uit Heemskerk aangehouden in Amsterdam. Hun betrokkenheid wordt onderzocht. De twee verdachten zitten in beperkingen en mogen alleen contact hebben met hun advocaat.

Bron: Politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook