Horeca ook nog dicht op Koningsdag, kinderen thuis tot na meivakantie

Regionaal – Bijna alle maatregelen die ons land vanuit Den Haag zijn opgelegd, worden gehandhaafd of verlengd. Alleen het verbod op vergunningsplichtige evenementen blijft gelden tot de eerdere termijn van 1 juni.

Scholen in ons land blijven zeker dicht tot na de meivakantie. En de verplichte sluiting van onder andere de cafés en restaurants gaat door tot tenminste 28 april.

Ook alle andere regels – Onder andere op het gebied van zo veel mogelijk thuisblijven, contact met anderen, 1,5 afstand bewaren en beperkingen van het maximaal aantal mensen – blijven gelijk tot zeker 28 april.

Dit jaar dus geen Koningsdag. En alle kinderen zitten thuis tot na de mei-vakantie. En plannen voor de meivakantie vallen in het water.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook