Hulpdiensten groots uitgerukt voor te water geraakte scootmobiel

Zwaanshoek – Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumateam, zijn donderdagochtend opgeroepen nadat er een scootmobiel in het water werd aangetroffen in Zwaanshoek. Even voor acht uur werd in het natuurgebied de Boseilanden ter hoogte van de Spieringweg / Bennebroekerweg de scootmobiel in het water aangetroffen.

Brandweer, politie, ambulances en zelfs het traumateam kwamen vervolgens met spoed in actie. Al snel bleek dat de scootmobiel er vermoedelijk al even lag. Er werd niemand in het water aangetroffen. De scootmobiel wordt later deze ochtend uit het water gehaald. Het is nog onbekend hoe het voertuig daar terecht is gekomen.


Foto credit: Inter Visual Studio / Michel van Bergen

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook