Inbreker aangehouden in Badhoevedorp

Badhoevedorp – De politie heeft dinsdagavond een 23-jarige man uit Amsterdam aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van twee inbraken.

Rond 20.50 uur kreeg de politie een melding dat er werd ingebroken in een woning aan de Adelaarstraat. Toen agenten ter plaatse waren werd er braakschade aangetroffen aan de achterdeur.

De inbreker zou er op een fiets vandoor gegaan zijn. Agenten hebben een zoekslag in de buurt gemaakt. Uiteindelijk zagen agenten een persoon in de Stevinstraat rijden die voldeed aan het opgegeven signalement. Toen zij deze staande hielden troffen zij inbrekerswerktuigen op de bagagedrager aan. Hierop hebben de agenten de  23- jarige Amsterdammer aangehouden.

Er is diezelfde avond ook ingebroken in een bedrijfspand aan de Sloterweg. De Amsterdammer wordt ook verdacht van het plegen van deze. Hij is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor onderzoek.

Bron: Politie

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook