Inbreker op een presenteerblaadje aangeboden

Oude Meer – Op woensdagavond kreeg de politie een inbreker op een presenteerblaadje aangeboden. Buurtbewoners hadden de man aan kunnen houden.

Omstreeks 22.35 uur hadden twee buurtbewoners gezien dat een verdacht persoon bij een pand rondsnuffelde aan de Aalsmeerderdijk in Oude Meer. De huisgenoten gingen naar buiten om poolshoogte op te nemen. Zij zagen de verdachte juist wegrijden op een fiets. Terwijl de ene man de verdachte tegenhield, belde de andere de politie. Deze kwam ter plaatse om de 36-jarige Pool over te nemen.

Bij onderzoek bleken er bij de woning waar de verdachte had rondgesnuffeld, elektrisch gereedschap klaar te zijn gezet om mee te nemen. Het ging om een leegstaand pand waarin verbouwd werd. De politie onderzoek of deze apparaten afkomstig zijn van diefstal.

Bron: Politie

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook