Inbreker op heterdaad aangehouden!

Hoofddorp – Gisteravond rond 20:15 uur heeft de politie op heterdaad een inbreker aangehouden, vlak nadat hij uit een woning kwam in de wijk Graan Voor Visch. Hij probeerde nog rennend te ontkomen, maar werd na een korte achtervolging aangehouden.

Een oplettende burger zag verdachte personen en heeft direct de politie gebeld. Hierdoor kon de politie de inbreker op heterdaad betrappen! De politie is de burger hier erg dankbaar voor. Hieruit blijkt maar weer hoe belangrijk waakzaamheid van burgers voor de politie is.  Ze kunnen immers niet overal tegelijk zijn.

Ziet u verdachte situaties, aarzel niet en bel meteen 112.

Mogelijk was er een tweede persoon bij deze inbraak betrokken. Heeft u informatie die wellicht van belang kan zijn? Belt u met de politie op 0900-8844.

 

bron: politie

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook