Informatiemarkt nieuwe gemeente 22 september

Haarlemmermeer – Woont u in Spaarnwoude, Haarlemmerliede, Spaarndam, Halfweg, Penningsveer of in het buitengebied? Dan verandert er mogelijk het een en ander voor u als de gemeente op 1 januari 2019 fuseert met Haarlemmermeer. Meer weten? Kom zaterdag 22 september naar de informatiemarkt in Spaarndam!

De informatiemarkt is van 10.30-15.00 uur in de sporthal van Dorpscentrum Spaarndam, Ringweg 36, 2064 KK Spaarndam.

Het gaat om kleine en soms grotere veranderingen. Sommige zaken veranderen voor een kleine groep inwoners en met andere zaken krijgt straks iedereen te maken. Een paar voorbeelden:

  • de belastingtarieven en vergoedingen veranderen in 2019
  • iedereen kan straks voor een vraag, klacht of wens terecht bij de gebiedsmanagers
  • voor jeugdzorg is er het CJG
  • mantelzorgondersteuning wordt straks verleend door Mantelzorg & Meer
  • waar heb ik straks een (bouw)vergunning voor nodig?
  • wie een nieuw paspoort nodig heeft kan dat laten thuisbezorgen

Op de informatiemarkt gaat het over veranderingen voor inwoners op het gebied van: dienstverlening / burgerzaken / vergunningen / gemeentelijke belastingen / veiligheid / zorg en ondersteuning / nieuwsvoorziening van de gemeente. Politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november aanstaande presenteren zich op de markt.

22 september is de laatste verjaardag van Haarlemmerliede en Spaarnwoude. De gemeente wordt 155 jaar! Daarom is er vanaf 11.00 uur voor iedereen gratis verjaardagstaart. (op = op).

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

bron: haarlemmerliede.nl

 

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook