Jaap (50) uit Rijsenhout doet mee aan Boer zoekt Vrouw

Haarlemmermeer – Snijbloemkweker Jaap (50) uit Rijsenhout zal vanavond te zien zijn in Boer zoekt Vrouw. Een recordaantal van 635 boeren heeft zich aangemeld voor het tiende seizoen van Boer zoekt Vrouw. Hieruit zijn tien boeren geselecteerd die de liefde van hun leven hopen te ontmoeten.

In mei 2018 stelde Jaap zich voor aan het Nederlandse publiek.

Ik zoek in een vrouw liefde, gezelligheid. Iemand om mee te sparren. Zowel zakelijk als privé. Ik zoek een warm, empatisch persoon en vind het leuk als iemand bijvoorbeeld mee kan denken over de toekomst van het bedrijf. Ik help graag mensen dus ik hoop dat een vrouw haar hart bij me uit wil storten. Mensen zeggen weleens dat ik sociaal werker had moeten worden. Ik snap wel dat ze dat zeggen. Ik ben zelf ook empatisch en heb het snel door als mensen ergens mee zitten.

Klik hier voor het oproepje van Jaap.

Boer zoekt Vrouw is op zondag 16 september te zien om 20:25 uur op NPO 1

Schiphol Regio wenst Jaap veel succes!

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

 

 

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook