Jongen rijdt met scooter op geparkeerde auto in Zwanenburg

Zwanenburg – Een 17-jarige jongen is zondagavond lichtgewond geraakt nadat hij met zijn scooter, die hij nog maar twee dagen in zijn bezit had, tegen een geparkeerde auto was gereden.

De jongen reed rond half negen over de IJweg in Zwanenburg toen hij de controle over zijn scooter verloor. Na wat stuurcorrectie eindigde hij tegen de geparkeerde wagen en vloog zelf in een naastgelegen tuin.

De jongen liep bij het ongeval zelf gelukkig lichte verwondingen op. Ambulancepersoneel heeft hem ter plaatse gecontroleerd.

De scooter die hij dus pas twee dagen had kwam er minder goed vanaf. De schade hieraan is groot. Ook de auto heeft dusdanige schade opgelopen aan het koelvloeistofsysteem dat deze ook niet meer kan rijden.

Foto credit: Inter Visual Studio

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook