Jongen rijdt op gestolen motorscooter en komt ten val na achtervolging

Schiphol e.o. – Dinsdagavond hebben agenten een 15-jarige Haarlemmer aangehouden, die op een gestolen scooter reed.

Agenten wilden rond 23.00 uur op de Dreef in Haarlem een scooterrijder controleren. De scooter had namelijk geen verlichting aan de achterzijde. Op een stopteken reageerde de bestuurder niet en hij ging harder rijden. Via de N205 en reed de scooterrijder op hoge snelheid naar de A9. Daar is hij in de buurt van Spaarndam via een calamiteitenafslag de snelweg afgegaan en van het talud gereden.

Toen agenten ook gestopt waren en beneden aan het talud kwamen, was de verdachte er vandoor gegaan. Even later heeft de politie de man in de omgeving aangehouden. Hij was bij zijn val van de motorfiets wel gewond geraakt en is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Uit het eerste onderzoek blijkt dat de motorfiets begin dit jaar in Amsterdam gestolen is.

Bron:politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook