Kat overleeft moordaanslag in Hoofddorp

Hoofddorp – Gisteren is een 10 jaar oude kat in Hoofddorp beschoten met een windbuks. Het diertje heeft de aanslag net aan overleefd. De dierenartsenkliniek waar Dolfje werd behandeld, reageert woedend op Facebook.

“Door een gewetenloze idioot is er vanochtend op de bijna 10 jaar oude kat Dolfje geschoten met een windbuks. Ik wist niet dat het in deze tijd nog gebeurt, maar een hersenloze domme gek heeft de lieve en trouwe kat Dolfje in zijn hoofd geschoten. Dankzij razendsnel handelen door ( de dochter van ) de eigenaresse hebben we hem kunnen verlossen van zijn bijna-dodelijke kogel.”, zo schrijft Sterkliniek Hoofddorp op hun pagina.

Er is gericht op hem geschoten. Zijn linker oog zit vol bloed door de impact van de inslag. Dolfje is nu onder behandeling met pijnstillers en oogmedicatie, om ervoor te zorgen dat hij het zicht in zijn oog behoudt.

“Wellicht is er iemand die deze brute en knettergekke dierenmishandelaar kent? Graag ontvangen wij of de lokale politie hierover informatie. 023-5629008”, zo besluit de kliniek het bericht.

Bron/foto: Sterkliniek Hoofddorp

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook