Kater Lucky vermist op Schiphol

Schiphol – Voor de tweede keer dit jaar is het raak. Opnieuw wist een kater op Schiphol te ontsnappen. Ditmaal gaat het om de Portugese kater Lucky.

Lucky kwam op 26 december 2018 met zijn baasje Rafael aan op Schiphol. Het tweetal uit Portugal zou in Haarlem gaan wonen. Lucky was gestresst van de reis en zijn baasje haalde hem even uit zijn mand om hem gerust te stellen. Toen Rafael Lucky weer in zijn reismand wilde stoppen, raakte de kat in paniek. Hij schoot uit het harnas wat hij om had en ging er vandoor.

Alle mensen die de komende tijd in de omgeving van Schiphol zijn, worden gevraagd om uit te kijken naar de opvallend witte en sociale kater. Lucky is gechipt.

Gelukkig weten we dat er een kans is dat Lucky weer bij zijn baasje terug komt. Eerder dit jaar ontsnapte ook kater Mars op Schiphol. Hij werd na 8 spannende weken weer teruggevonden. Dit dankzij een oplettende omwonende en de massale berichten op social media.

#delen wordt daarom gewaardeerd!

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook