KLM Dierenhotel wint internationale IPATA Excellence Award 2019

Schiphol – Het Dierenhotel van Air France KLM Martinair Cargo heeft een prestigieuze transportprijs in de wacht gesleept: de IPATA Excellence Award 2019. De prijs is op 14 november door klanten van het Dierenhotel, VCK Logistics, Copex en Eagle Freight uitgereikt.

IPATA staat voor International Pet and Animal Transportation Association en is een wereldwijde handelsvereniging voor bedrijven die zich inzetten voor de verzorging en het welzijn van (huis)dieren tijdens transport.

Jaarlijks reikt IPATA awards uit aan bedrijven die zich bezighouden met dierenvervoer, waaronder luchtvaartmaatschappijen. De award ‘Excellence Award 2019, is dit jaar voor het eerst uitgereikt.

IPATA-leden konden hun stem uitbrengen op basis van de volgende aandachtspunten; communicatie, betrouwbaarheid, prijs, verzorging tijdens transfer en naleving van de IATA-regelgeving.

In het KLM dierenhotel “logeren” elk jaar miljoenen dieren. Voornamelijk honden en katten (25.000 per jaar), paarden (6.000 per jaar) en kuikens (maar liefst 22 miljoen per jaar). Maar ook panda’s, alpaca’s, kangoeroes, rogvissen, koikarpers en tijgers komen hierbinnen.

Ruud Leukel, supervisor Dierenhotel, nam de prijs in ontvangst namens alle medewerkers van het Dierenhotel.

Bron KLM

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook