KLM laat ultimatum verstrijken, acties onvermijdelijk

Schiphol – KLM heeft het ultimatum van de FNV over de nieuwe cao voor het grondpersoneel laten verstrijken. Daarin eiste de vakbond onder meer een beter loon, meer medewerkers in vaste dienst en betere roosters.

FNV-bestuurder Jan van den Brink: ‘Wij gaan nu kijken welke acties we wanneer gaan voeren. Dat er acties komen, is wel zeker.’

De vakbond onderhandelt al maanden met KLM over een nieuwe cao voor het grondpersoneel, waar 15.000 medewerkers onder vallen. FNV wil dat de medewerkers er per jaar 4 procent op vooruit gaan. De komende dagen zal duidelijk worden hoe de acties er uit gaan zien.

Bron: FNV

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook