KLM Open 2018

Het KLM Open vindt dit jaar plaats van 13 tot en met 16 september. Het toernooi, onderdeel van de European Tour,  wordt dit jaar voor de laatste keer gespeeld op The Dutch in Spijk. Nederlands beste golfer Joost Luiten, die tweemaal eerder (2013 en 2016) het KLM Open won, moet het dit jaar opnemen tegen zowel getalenteerde spelers al zeer ervaren professionals. 

In 2018 beleeft het ‘Dutch Open’ de 99e editie. Daarmee is het een van de oudste golftoernooien in Europa. Volgens de kenners is The Dutch is een smalle moeilijke 18 holes golfbaan.

Er zijn door de organisate al een paar namen bekend gemaakt. Spelers die al meerdere keren op The Dutch hebben gespeeld zoals Joost Luiten en Lee Westwood zullen aanwezig zijn.  Maar er zijn ook mindere bekende golfers zoals de zeer talentvolle Shubhankar Sharma (21 jaar) uit India aanzwezig.

De vierde naam die reeds bekend is gemaakt is Oostenrijker Bernd Wiesberger, die in 2016 tweede werd op KLM open.

Voor meer informatie over het programma en de kaartverkoop: www.klmopen.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook