KLM stopt met verkoop sigaretten aanboord vlieguigen

Regionaal – De KLM heeft laten weten dat ze per 1 juli stoppen met verkoop van sigaretten aan boord tijdens vluchten.

De luchtvaartmaatschappij heeft laten weten dat ze per vandaag zijn gestopt met de verkoop van tabak aan boord van het vliegtuig.  KLM vindt het naar eigen zeggen “niet meer van deze tijd” om sigaretten aan te bieden.

Deze stap was al eerder dit jaar door de KLM aangekondigd. Het bedrijf heeft gezondheid en sport naar eigen zeggen hoog in het vaandel staan en de verkoop van sigaretten past daar niet bij, zo werd eerder gemeld. Wij pakken hiermee onze maatschappelijke verantwoordelijkheid” aldus EVP Customer Experience Boet Kreiken.

Bij Transavia, dat net als KLM onderdeel is van Air France-KLM, is het al langer niet meer mogelijk aan boord sigaretten te kopen.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook