KLM vliegt tot 3 mei niet op Chinese steden

Amstelveen – Wegens de uitbraak van het Corona virus heeft KLM sinds begin februari haar vluchten tijdelijk opgeschort naar het vasteland van China. Vandaag heeft KLM bekend gemaakt om de maatregelen te verlengen tot 3 mei.

Om reizigers in deze tijd een zo optimaal mogelijk netwerk te bieden, past KLM naast de eerder aangekondigde maatregelen, haar vluchtschema naar het vaste land van China als volgt aan. Waarbij KLM laat weten dat de gezondheid van medewerkers en klanten in alle besluiten voorop staat.

  • De vluchten naar Hongkong zullen met ingang van vandaag tot 3 mei niet dagelijks maar om de dag gevlogen gaan worden.
  • Chengdu, Hangzhou en Xiamen zullen verder worden opgeschort tot 3 mei.

De planning van de KLM is nog steeds de vluchten naar Beijing en Shanghai in april te herhervatten. Op deze manier kunnen reizigers via deze bestemmingen nog steeds andere steden bereiken.

KLM volgt de ontwikkelingen van de uitbraak van het Coronavirus in China nauwgezet en heeft intensief contact met diverse nationale en internationale gezondheids- en luchtvaartinstanties.

Gerelateerd artikel: KLM schort vluchten van en naar China op

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook