KNMI geeft voor vanavond code geel af

Haarlemmermeer – Onze provincie kan zich opmaken voor een stormachtig weekendje. Zeker vanavond en morgen kan je in bepaalde delen van de provincie beter even binnen blijven.

Het KNMI heeft voor Noord-Holland, Flevoland, Zuid-Holland en Zeeland code geel afgegeven. Plaatselijk kan er in het kustgebied 20 tot 30 millimeter regen vallen.

De eerstkomende uren zijn er geen waarschuwingen van kracht, maar later vanavond trekken enkele stevige onweersbuien het westen van het land binnen. Het KNMI geeft voor vanavond dan ook ‘code geel’ af voor onze regio.

Later vanavond bereiken enkele stevige onweersbuien, met kans op windstoten (tot 70 km/u), hagel en lokaal veel neerslag het (noord)westen van het land. De buien trekken oostwaarts.

Ook morgen is er nog regen te verwachten, waarschijnlijk opnieuw in combinatie met onweer en hagel. Zondag wordt het weer wat rustiger. Dan is het overwegend droog.

 

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook