Koffer met lichaamsdelen gevonden op Schiphol

Schiphol – In een hangar op Schiphol is een koffer met lichaamsdelen gevonden. Volgens een woordvoerder van de marechaussee zijn de lichaamsdelen bestemd voor de medische wetenschap en niet het resultaat van een misdrijf. Het ging om een verdwaalde koffer waar geen documenten bij zaten.

Het bedrijf waar de koffer van is heeft van de marechaussee het verzoek gekregen om de juiste documentatie erbij te zoeken, dit zegt een woordvoerder na berichtgeving van NH Nieuws.

De marechaussee heeft een onderzoek ingesteld om definitief uit te sluiten dat het om een misdrijf gaat.  

In welke hangar de koffer is gevonden en welke luchtvaartmaatschappij de lichaamsdelen heeft vervoerd, is door de marechaussee niet bekend gemaakt.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook