Komend weekend onderhoud Waterwolftunnel (N201)

Regionaal – De provincie Noord-Holland voert van donderdag 5 maart tot en met zondag 8 maart 2020 onderhoud uit aan het Amstelaquaduct (tussen de gemeenten Uithoorn en De Ronde Venen) en aan de Waterwolftunnel (tussen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer).

Het verkeer op de N201 wordt in de avond en nacht omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging.

Afsluiting N201 ter hoogte van het Amstelaquaduct

De N201 wordt ter hoogte van het Amstelaquaduct afgesloten van donderdagavond 5 maart 20.00 uur tot vrijdagochtend 6 maart 5.00 uur.

Het verkeer op de N201 wordt tussen de Koningin Maximalaan (N196) in Ronde Venen en de Middenweg Bovenkerkerpolder in Uithoorn met gele borden omgeleid via de Koningin Maximalaan en de Legmeerdijk (en vice versa).

Afsluiting N201 ter hoogte van de Waterwolftunnel

De Waterwolftunnel is van vrijdagavond 6 maart 19.00 uur tot zaterdagochtend 7 maart 6.00 uur afgesloten en van zaterdagavond 7 maart 19.00 uur tot zondagochtend 8 maart 6.00 uur.

Het verkeer op de N201 wordt tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in Haarlemmermeer met gele borden omgeleid via de Fokkerweg (N232) en de Bosrandweg/Legmeerdijk N231 (en vice versa). Ook de toe- en afritten van de N201 zijn ter hoogte van de Middenweg en de Braziliëlaan afgesloten. Het verkeer vanaf de Middenweg wordt omgeleid via de Braziliëlaan, Machineweg en Japanlaan naar de N231.

Werkzaamheden

3 keer per jaar is het nodig om onderhoud uit te voeren aan het Amstelaquaduct en de Waterwolftunnel. Om de veiligheid van het onderhoudspersoneel te borgen en de werkzaamheden sneller uit te kunnen voeren, is het noodzakelijk het Amstelaquaduct en de Waterwolftunnel volledig af te sluiten.

De provincie voert onderhoud uit aan de technische installaties in de tunnels, reinigt de wanden en markeringen, controleert de veiligheidsmiddelen en er wordt gemaaid. Ook wordt zwerfvuil verwijderd en de riolering gereinigd. Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen, vinden de werkzaamheden in de avond en nacht plaats.

Meer informatie

Met vragen over de werkzaamheden kunnen omwonenden en weggebruikers contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via 0800 – 0200 600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl.

Bron Provincie Noord-Holland

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook