Man aangehouden voor drugsbezit

Rijsenhout – Een 23-jarige man uit Rijsenhout is gisteravond rond 21.15 uur bij een parkeerplaats op de Zeilhof aangehouden. De man had verschillende soorten drugs in zijn bezit.

Agenten kregen een melding van een getuige dat er een auto met drie mannen zich verdacht gedroegen. Bij aankomst roken de agenten een sterke henneplucht bij de auto. Met toestemming van de inzittenden is de auto doorzocht. In de auto trof de politie een rugzak aan met diverse soorten drugs. Eén van de mannende gaf aan dat het zijn tas was, hij is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De bestuurder van de auto, een 38-jarige man uit Amsterdam, heeft een rijontzegging gekregen van 24 uur omdat hij onder invloed was. De drugs zijn in beslag genomen.

Bron Politie.nl

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook