Man die stonk tijdens Transavia vlucht overleden aan bacteriele infectie

Schiphol – Tijdens een Transavia vlucht van Gran Canaria naar Schiphol eind mei, heeft de piloot een ongeplande tussenlanding moeten maken in Portugal. Een van de reizigers stonk zo ernstig waardoor passagiers en bemanning onwel werden. De man had een ernstige infectie opgelopen en is hieraan overleden.

Necrose

De ernstige infectie veroorzaakte een heftige stank tijdens de vlucht. De aandoening ook wel Necrose genoemd, zorgt er voor dat lichaamsweefsel afsterft en een stinkende geur verspreidt.

De man, een muziekant uit Rusland, stonk zo erg dat er mensen flauwvielen, ziek werden en moesten overgeven. De man werd hierop in het toilet van het vliegtuig gezet om ervoor te zorgen dat de geur niet verder verspreid werd.  Ook werd er besloten om geen eten en drinken te serveren. Uiteindelijk heeft de piloot besloten om een noodlanding te maken op het Portugese Faro.

Overleden

Op Faro is de man meteen afgevoerd met een ambulance naar het ziekhuis, waar hij verbleef op de intensive care. Na vele operaties, die niet geholpen hebben, bezweek de man aan zijn infectie.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook