Man met 24 kilo ketamine aangehouden bij Badhoevedorp

Badhoevedorp – Maandag 11 januari, rond 12 uur reed de politie op de A4 ter hoogte van het knooppunt Badhoevedorp. Daar controleerden zij samen met de Politie van Amsterdam een Ford Focus met een Spaans kenteken.

Op grond van de Wegenverkeerswet gaven ze de bestuurder een ‘volgteken’. De bestuurder overhandigde een geldig Nederlands rijbewijs. Bij navraag bleken er geen bijzonderheden te zijn.

De politie doorzocht ook nog zijn auto.

In de kofferbak trof de Politie een aantal dozen en sealbags met poeder aan, waarop de bestuurder werd aangehouden in verband met overtreding van de Opiumwet. Er bleek 24 kilo ketamine te zijn vervoerd in de auto.

Als drugs is ketamine een zogenaamd ‘dissociatief tripmiddel’ en kan hallucinaties opwekken. Zonder voorschrift van de huisarts is het bij je hebben van ketamine strafbaar.

De 57 jarige man uit Rotterdam is aangehouden en zit momenteel vast in een cel.

Bron: LandelijkeEenheid

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook