Man moet pinpas en pincode afgeven

Hoofddorp – In de nacht van woensdag op donderdag is rond 00.30 uur een man beroofd op de Maria Rutgerslaan. De politie is op zoek naar getuigen.

Het 19-jarige slachtoffer uit Hoofddorp reed op zijn bromfiets toen hij werd aangesproken door drie onbekende mannen. Hij moest onder dwang zijn pinpas en pincode afstaan. Eén van de mannen is op de bromfiets van het slachtoffer naar een pinautomaat gereden. De andere twee mannen bleven bij het slachtoffer. Nadat het pinnen was gelukt gaven de mannen de bromfiets en pinpas terug en gingen ervandoor. Ondanks een zoekactie in de omgeving is het drietal niet meer aangetroffen.

De politie is op zoek naar getuigen die in de nacht van woensdag op donderdag mogelijk iets gezien of gehoord hebben dat met deze beroving te maken kan hebben. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.

2018168781

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

Bron: politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook